yalova-tasporu-karate-antrenor-milli-sporcu-okul-ziyaret (3)Taşköprü Karate İhtisas Kulübü’nün başarılı antrenörü Mehmet Güney ve Milli sporcumuz Elif Hilal Ayar, Yalova Suzan Tuna İlkokulu’nun minik öğrencileriyle buluştu. İlimizde karate denilince akla ilk gelen antrenörlerden olan ve Yalova’dan Milli takımlara birçok sporcusunu gönderen Güney, minik öğrencilere karatenin temel ilklerini ve bu spora nasıl başlamaları konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

yalova-tasporu-karate-antrenor-milli-sporcu-okul-ziyaret (1)Taşköprü Karate İhtisas Kulübü’yle birçok başarıya imza atan Milli takım formasını da sırtına geçiren Elif Hilal Ayar geleceğin başarılı sporcuları arasında yer alan öğrencilere karate nasıl başladığına, elde ettiği derecelerle ilgili olarak sohbet etti.

TKBL’de Play-Off Heyecanı: Şampiyon Belli Oluyor TKBL’de Play-Off Heyecanı: Şampiyon Belli Oluyor

Taşköprü Karate İhtisas Kulübü antrenörü Mehmet Güney,” Milli sporcum Elif Hilal Ayar’la birlikte Yalova Suzan Tuna İlkokulu’nda okuyan miniklerimizle bir araya geldik. Karatenin nasıl bir spor olduğunu ve nasıl başlamaları gerektiğini anlattık. Bize bu fırsatı veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: Arda Yavuz