Seçmen Haberleri

Seçmen haberleri ve güncel Seçmen gelişmeleri, Seçmen ile ilgili tüm video, Seçmen fotoğrafları ve Seçmen haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


ULUSAL

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi'nin kesin olmayan sonuçlarına göre, 13 milyon 174 bin 393 seçmen oy üzere için...

SİYASET

Yalova’da yaşayan seçmenler sabah kayıtlı olduğu sandıklarda 08:00 itibariyle oylarını kullanmaya başladı.

SİYASET

31 Mart Pazar günü Yalova merkezde gerçekleştirilecek Belediye Başkanlığı seçimlerinde aday olan bazı isimlerin nerede oy kullanacakları belli oldu.

SİYASET

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan Mahalli Genel Seçimlerinde Yalova ilinde oy kullanacak seçmen sayısı belli oldu.

GÜNDEM

Yalova Muhtarlar Derneği Başkanı ve Süleymanbey Mahallesi Muhtarı Mustafa Kandemir, seçmen kağıtlarının tesliminin ardından dağıtımlarına başlandığını açıkladı.

SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca, resmi sosyal medya hesabından Altınova seçmenine seslendi.

GÜNDEM

4 Ocak Perşembe günü itibariyle muhtarlık binalarında askıya çıkan seçmen listeleri ile ilgili itirazlar bugün mesai saatinin sonuna kadar devam...

GÜNDEM

Yalova Valiliği, 4 Ocak Perşembe günü itibariyle muhtarlık binalarında askıya çıkan seçmen listeleri ile ilgili önemli bir bilgilendirmede bulundu.

KALDIRIM MUHABİRLERİ

Yalova Gazetesi, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerle ilgili Yalova sokaklarına çıkarak seçmenin nabzını tuttu.