Festival Haberleri

Festival haberleri ve güncel Festival gelişmeleri, Festival ile ilgili tüm video, Festival fotoğrafları ve Festival haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


EĞİTİM

Karabük Üniversitesi’nin ev sahipliği yaptığı, Yalova Üniversitesi’nin de geçtiğimiz hafta imzalanan protokolle paydaşı olduğu, Türkiye'nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal...

KÜLTÜR

Aktiffelsefe Kültür Derneği Yalova Temsilciliği, 12.Uluslararası Eskişehir Göç Karikatür Festival Sergisi’nin açılışını gerçekleştirdi.

KÜLTÜR

35. yaşını kutlayan Aktiffelsefe Kültür Derneği Yalova Temsilciliği, Uluslararası Karikatür Festivali Sergisi düzenliyor.

KÜLTÜR

Yalova Anadolu Dernekler Federasyonu’nun Yalova Belediyesi katkılarıyla düzenlediği Yöresel Ürünler, Yerel ve Yöresel Sanatçılar Festivali renkli görüntülere sahne oldu.

GÜNDEM

Yalova Karadeniz Dernekler Federasyonu’nun Yalova Belediyesi katkılarıyla düzenlediği Hamsi Festivali’nde 3 ton hamsi ikram edildi.

GÜNDEM

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Cemil Demiryürek, Yalova Çiçekçilik Festivali’nin Mayıs ayında yapılacağını söyledi.

YAŞAM

Yalova Gastronomi Festivali’nin son 6 gününde Yalova halkına özel yüzde 30 indirim kampanyası başlatıldı.

GÜNDEM

Yalova Valisi Hülya Kaya, “Kivi festivali benim hayalimdeki kivi festivali değildi. Aronya da öyle değildi. Bizim her şeyi turizmle birleştirmemiz...