Tutuğ’u Tebrik Ettiler Tutuğ’u Tebrik Ettiler

Salı günleri 13:00 -16:00 saatleri arasında gerçekleşen halk günü dolayısıyla ziyaretçilerini makamında ağırlayan Başkan Gürel ile vatandaşlar görüşme imkânı bularak istek ve taleplerini iletebiliyor. Yoğun çalışma temposu arasında haftanın bir gününü hemşerilerine ayıran Başkan Gürel’i ayrıca stk temsilcileri, dernek ve kuruluşlarda aynı gün içerisinde ziyaret edebiliyor.

Yalova Belediye Baskan Makam Halk Gun Bulusma Ziyaret (1)Salı günü gerçekleştirilen halk günü dolayısıyla ziyaretçilerini kabul eden Başkan Gürel’i ayrıca, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı, Hafız Kız İmam Hatip Ortaokulu Yaptırma Yaşatma ve Koruma Derneği, Derince Belediye Başkanı Danışmanı Yılmaz Filiz, Dere Mahallesi Muhtarı Faize Demir Kahraman ve Azaları, Yalova Ata Tohumu Kulübü ve Yalova Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği üyeleri ziyaret etti.

Gelen ziyaretçilerini kapıda karşılayan Başkan Gürel: “Gelen tüm ziyaretçilerimize, dernek, stk diğer temsilcilerimizin hepsine iyi dilekleri ve başarı temennileri için ayrı ayrı teşekkür ederim. Hemşerilerimizle yapmış olduğumuz halk gününde bir araya gelerek talep, istek ve önerilerini dinliyoruz. Gelen tüm ziyaretçilerimizin ayaklarına sağlık” dedi.

Yalova Belediye Baskan Makam Halk Gun Bulusma Ziyaret (7)Yalova Belediye Baskan Makam Halk Gun Bulusma Ziyaret (5)Yalova Belediye Baskan Makam Halk Gun Bulusma Ziyaret (6)Yalova Belediye Baskan Makam Halk Gun Bulusma Ziyaret (3)Yalova Belediye Baskan Makam Halk Gun Bulusma Ziyaret (2)

Editör: Arda Yavuz