Çağlarspor’dan Muhteşem Dönüş Çağlarspor’dan Muhteşem Dönüş

13. Haftada Termal Belediyespor’u ağırlayan Kırmızı Siyahlılar rakibini 4-1 mağlup ederek 3 puana uzandı. Son hafta öncesinde Soğucakspor ile 5 puanlık farkı koruyan Kadıköyspor’da galibiyet golleri Ayberk Turan, Rıza Burak Kahriman, Ceyhun Akıncı ve Kava Artan’dan geldi. Ev sahibi ekibin 2005 doğumlu genç yeteneği Kava Artan, antrenörü Uğur Beyaz’la birlikte geçen sene ki oyununa ve yeteneklerine bu sezon hem olgunluk hem yeni bakış açısı katarak adeta parladı.
Bu haftanın en kritik maçında Muhammed Burak Tufan, Sezer Arıcı ve Velat Evran hakem üçlüsü görev yaptı.
Karşılaşmaya etkili başlayan Kadıköyspor bu sezon attığı gollerle takımına hayat veren Ayberk Turan 14. Dakikada sahne alarak Termal kalecisi Fatih’in sağından topu ağlarla buluşturdu. Bu gol ilk yarının da skorunu belirledi. İkinci yarı tempolu başladı. 51. Dakikada Termal Belediyespor genç yeteneği Ömer Faruk’un asistinde Mustafa Sabri Özsoy’la golü bulup skoru 1-1 yaptı.
Şok gol sonrasında Kadıköy çabuk toparlandı. Uğur Beyaz’ın öğrencileri sağlı sollu ataklarla galibiyet golü arayışı içerisine girdi. Dakikalar 68’i gösterdiğinde Kırmızı Siyahlı ekibin maestrosu Rıza Burak Kahriman klasına yakışır bir vuruşla topu 90’a göndererek takımını 2-1 öne geçirdi. Ev sahibi ekip bu golle şahlanırken 78’de Ceyhun Akıncı ve 85’te de Kava Artan ceza sahası yayından sol köşeye klas bir vuruşla maçın skorunu 4-1 olarak tayin etti.
Kadıköyspor 2023-2024 sezonunu 1877 Üvezpınarspor deplasmanında, Termal Belediyespor ise evinde Doğanspor maçıyla tamamlayacak.
yalova-termal-kadikoy-amator-kume-futbol-yukselme (4)yalova-termal-kadikoy-amator-kume-futbol-yukselme (3)yalova-termal-kadikoy-amator-kume-futbol-yukselme (2)

Editör: Arda Yavuz