Haftasonu Kocadere Halk Plajı temizliği Kimde? haberimiz üzerine bugün makamlarca yanıt buldu ve plaj temizlenmeye başladı. Plaj temizliğinde muhtarın önderlik ettiğini, sıkıntılarının çözüme kavuştuğu için teşekkürlerini ileten mahalle sakinleri tarafımıza, “Bugün plajda temizlik başlamış muhtar bey 'de oradaymış  ben İstanbuldayım. Görselleri paylaşıyorum, İlginize teşekkürler, İyiki varsınız” mesajını ilettiler.
Cinarcik Kocadere Halk Plaji Yalova Haber Gazete (1)-1
Peki Ne Olmuştu?

‘Çınarcık Kocadere de çöpler içinde denize girmek istemeyen vatandaşların sorununu dile getiren mahalle sakini Yusuf Demirli, “Halk plajı burası herkesin ücretsiz girdiği bir yer. Çınarcık Kocadere Yalı Mahallesi. Yaklaşık 300 metre boyunda, Kocadere muhtarlığının sorumluluğunda bir yer. 

‘Makamlar birbirlerine mi topu atıyor?’

Her yıl sezon başlamadan temizliği yapılıyordu, muhtarlık biz yapıyorduk temizliği fakat bu yıl özel idare devraldı diyor, özel idare muhtarlığın sorumluluğunda diyor. Süreç sahibi belli değil, tepe yönetime yani kaymakamlığa, CİMER’e yazdık, cevap alamadık. Bu şekilde bayram yaklaşıyor, tatilin 9 gün değil 19 gün olmasının bir anlamı var mı?” ifadelerine yer verdi. 

Bu işin sorumlusunun kim olduğunu bilmediklerini ve her sene düzenli temizlenen halk plajlarının biran önce temizlenmesi için gerekli makamlar kim ise görevlerini yerine getirmesini, insanların temiz bir biçimde bayram tatillerini geçirmek istediklerini aktardı.’

Haber: Duygu Saral

Yerler Çöp! Yerler Yağ! Yerler Leş! Yerler Çöp! Yerler Yağ! Yerler Leş!

Muhabir: Duygu Saral