Özdilek Alışveriş Merkezi'nin 4. yıl kutlamaları çerçevesinde gerçekleştirilen Kafkas dansları ekibinin gösterisindeki uyum ve   estetik izleyenleri büyüledi.

Kafkas Dansları eğitmeni Hacı Murat Dağıstanlı eşliğinde çalışmalarını sürdüren Çiftlikköy Kafkas Kültür Derneği’nin genç grubundan oluşan ekip, Kafkas Danslarına ait oyunları ustalıkla sergiledi. Çiftlikköy Kafkas Kültür Derneği Başkanı Murat Erdoğan, "Derneğimizin folklor ekibi kısa üstün performansıyla aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyor. Bu başarıda Hocamız Hacı Murat Dağıstanlı'nın özverili çalışmalarının büyük payı var. Çalışmalarımızı sergileme fırsatı veren ve kuruluş coşkusuna bizleri de ortak eden Özdilek Alışveriş Merkezi'ne dernek yönetimi adına teşekkürlerimizi sunarız. Dernek olarak geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Çiftlikköy Kafkas Kültür Derneği folklor ekibi çalışmalarını üst noktalara taşıyarak, şehir dışında ve uluslar arası organizasyonlarda derneğimizi temsil edecek" diye konuştu.

 Özdilek müşterileri, şehir dışından gelen davetliler, gencinden yaşlısına birçok izleyici, hareketli Kafkas ezgilerinin eşlik ettiği zarif ve mağrur dans figürleriyle görsel bir şölene tanıklık etmiş oldu.
Editör: TE Bilişim