BAL’ın İkincileri Riva’da Bir Araya Geldi BAL’ın İkincileri Riva’da Bir Araya Geldi

yalovaspor-masterler-hedef-play-off (3)İlimizin başarılı çalıştırıcılarından İbrahim Ocakçı’nın başında olduğu Yeşil Kırmızılı ekibimizin kadrosunda İlkay Margılıçlı, Bilal Sezer, Eren Özen, Cemal Gürses, Murat Şimşek, Gökhan Aktaş, Volkan Taşkömür, Murat Gülbaba gibi önemli isimleri yer alırken, Yalova ekibinin ortaya koyduğu performansla dikkat çekiyor. 
yalovaspor-masterler-hedef-play-off (5)Güçlü rakiplerine karşı mücadele eden Yeşil Kırmızılı ekibimiz 9. Haftanın ardından 18 puanla ikinci sırada yer alıyor. Son olarak saha ve seyircisi önünde lider Ceday’ı ağırlayan Yalova Belediyespor Master takımı ilk yarısı 0-0 biten mücadeleden 2-1’lik yenilgiyle ayrıldı. Lige renk katan Yalova ekibi kalan dört maçında Girne Master, Gölcük Donanma Master, Darıca Master’le karşılaştıktan sonra son haftayı bay geçecek. 
Yalova Belediyespor Master takımının kurucusu ve kaptanı Coşkun Eroğlu,” Her yıl olduğu gibi bu yılda ana hedefimiz şampiyonluk. Şuana kadar oynadığımız 8 maçta 6 galibiyet ve 2 yenilgi aldık. Bu iki mağlubiyetimiz yer aldığımız Anadolu Grubunun lideri Ceday’dan kalan 4 maçımızı da kayıpsız atlatıp ardından Play-Off’lara odaklanacağız” dedi. 

yalovaspor-masterler-hedef-play-off (6)yalovaspor-masterler-hedef-play-off (4)yalovaspor-masterler-hedef-play-off (2)

Editör: Arda Yavuz