MHP Yalova İl Başkanı Ahmet İhsan Güldoğan, liderleri ve Genel Başkanları Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda yürütülen “Asırlık Birlik, Sonsuz Kardeşlik” Türkiye Çalışmaları kapsamında 5. toplantılarını Çınarcık’ta gerçekleştirdiklerini duyurdu.

Güldoğan, toplantıda terörle mücadelenin sadece siyasi değil, aynı zamanda vicdani ve tarihi bir dava olduğunun vurgulandığını belirtti. Toplantıya MHP yönetim kurulu üyeleri, merkez ilçe başkanları, Esenköy ve Teşvikiye belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri ile Çınarcık ve Armutlu ilçe başkanları katıldı.

Teşvikiye’de Güvenli Su İçin Çalışmalar Hızlandı
Teşvikiye’de Güvenli Su İçin Çalışmalar Hızlandı
İçeriği Görüntüle

Ayrıca Türk Sağ-Sen Başkanı, Kamu-Sen üyeleri, Çınarcık AKP İlçe Başkanı ve çeşitli muhtarlar ile Kent Konsey Başkanı da toplantıda hazır bulundu. Güldoğan, katılımcılara teşekkür ederek, “İyi ki varsınız” ifadelerini kullandı.

Yalova Mhp Cinarcik Armutlu Teroorsuz Turkiye Teskialt Toplanti (3)

Kaynak: Haber Merkezi