UEFA C Güncelleme ve UEFA Kaleci B Antrenör Eğitimi Başvuruları Açıldı UEFA C Güncelleme ve UEFA Kaleci B Antrenör Eğitimi Başvuruları Açıldı

Turkiye Vucut Gelistirme Fitness Gures Yalova Koray Girgin (3)Turkiye Vucut Gelistirme Fitness Gures Yalova Koray Girgin (1)Şampiyona öncesinde Girgin,” Milli Takımımız ve Teknik heyetimizle İspanya'da yapılacak olan Avrupa Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası için yola çıkıyoruz; Rabbim yolumuzu ve şansımızı açık etsin” dedi. 2-6 Mayıs 2024 tarihleri arasında İspanya’nın Santa Susanna Şehrinde düzenlenecek olan Avrupa Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası iddialı bir şekilde gitti.
İGA İstanbul Havalimanı’nda toplanan Milli takımı TVGFBGF Başkanı Niyazi Kurt uğurlarken,” 2-6 Mayıs 2024 tarihleri arasında İspanya’nın Santa Susanna Şehrinde düzenlenecek olan Avrupa Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek olan Milli Takım Kafilemiz bu sabah İspanya ya hareket etti. Başta Sporcularımız olmak üzere kafilede yer alan idarecilerimiz ve teknik heyetimize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Türk Milli takımının yönetim kafilesinde Koray Girgin’in yanı sıra Hasan Aydın, Mustafa Uslu ve Hakan Soyyılmaz yer alırken, Mustafa Akansel ve Hasan Sedat Aksoy teknik direktör, Mürüvet Zuhal Aysever Çetin, Adem Aydoğan ve Ersin Kuruel ise antrenör olarak görev yapacak. Türkiye Milli takımında 36, master takımında 6 sporcu podyuma çıkıp madalya arayacak.

Editör: Arda Yavuz