AK Parti ve CHP Yalova Milletvekilleri 1 Mayıs’ı Kutladı AK Parti ve CHP Yalova Milletvekilleri 1 Mayıs’ı Kutladı

31 Mart 2024 seçimlerine az bir zaman kala Yalova’da siyasal faaliyet yürüten partilerin büyük bir bölümü Belediye Başkan Adaylıklarını açıkladı. Adaylar önümüzdeki süreçte Yalova’ya dair vizyonları ve yapmak istedikleri şeylerle ilgili Yalova’da yaşayan seçmenlerden oy isteyecek. 
Bu kapsamdaki Belediye Başkanlığı seçimleri için Yalova’da yaşayan vatandaşlar şehrin yapısıyla ilgili duygu ve düşüncelerini paylaşıyor. Bunlardan biri de İYİ Parti Yalova eski İl Başkanı Mimar Erol Tatar. Eski bir siyasetçi olan Tatar, resmi sosyal medya hesabından Yalova’da olmasını istediği konularla ilgili paylaşımlar yapıyor. Tatar son olarak Rıhtım bölgesindeki Yabeltaş’a ait otoparkın yeri ile ilgili eleştirilerde bulundu. 
“Particiliği ve bizim çocuk anlayışını bırakın”
Otopark’ın yanlış bir yerde olduğunu ifade eden Tatar, “Yalova’nın en güzel yeri sahilimiz, insanların hizmetine sunulmak yerine, araçlar İçin otopark yapılmış. İşte Yalova’da belediyecilik ve şehri planlamak deyince mevcut belediye yönetiminin anlayışını yansıtıyor bu resim. Onun İçin diyorum ki işi ehline, liyakat sahibine, kent bilincine sahip olanı belediye başkanı olarak seçin. Particiliği, sempatikliği, bizim çocuk anlayışını bırakın artık” şeklinde paylaşımda bulundu.
Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Editör: Arda Yavuz