Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanlık Devir Teslim Töreni Gerçekleşti Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanlık Devir Teslim Töreni Gerçekleşti

3 Mart’ta gerçekleştirilmiş olan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavından başarılı olan adaylar 3 Nisan Ve 10 Mayıs arası tercihlerini yapabilecekler. 716 bin 522  kişinin girdiği sınavda 375 bin 409 kadın, 341 bin 311 erkek sınava girdi. Sınavda başarılı olan adayların okul tercihleri 3 Nisan-10 Mayıs tarihleri arasında alınacak.
Milli Savunma Üniversitesi Tercih Kılavuzu Yayınlandı mı?
MSÜ Tercih kılavuzu yayımlandı. Milli Savunma Bakanlığının personeltemin.msb.gov.tr adresi üzerinden ilan edileceği tarihler arasında Harp Okulları/Astsubay Meslek Yüksekokulları tercih işlemleri yapılabilecek. 
Tercihler Nasıl Yapılacak?
Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı tercihleri ile ilgili olarak ÖSYM başvuru kılavuzunda şu ifadeleri yer aldı: 
“ÖSYM Başkanlığınca yapılacak 2024 Millî Savunma Üniversitesi Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavına (2024-MSÜ) katılan adayların, Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercihlerini, Millî Savunma Bakanlığı tarafından adaylara duyurulacak tarihler arasında https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresine girerek yapmaları gerekmektedir.
Belirtilen süre içerisinde internet sitesi üzerinden tercihini yapmayan adaylar, 2’nci seçim aşamalarına çağrılmayacaklardır.”
 

Editör: Arda Yavuz