Müge Anlı ile Tatlı Sert programı kayıpları bulmaya, gizli olayları açığa çıkarmakta, yardım isteyenlerin sesi olma konusunda milyonların beğenisi kazanmış, haftaiçi her sabah milyonları ekrana kitlemeye devam ediyor. Peki Müge Anlı'da, 2023 yılında ne tarz olaylar olmuştu. İnsanlar arasında en çok neler konuşulmuştu? Bu haberde Müge Anlı ile Tatlı Sert Programının bir nevi özeti gibi, gözünüzün önünden film şeridi  gibi geçmeye devam edecek, her defasında bu kadar da olmaz demeye devam edeceğiz.

Ahırda Bulunan Yenge mi? Yok Artık!

Dursun Akıncı adlı anne, 52 yaşında ki kayıp kızını bulmak için  Müge Anlı'nın programına başvuruyor,cinayette kurban gittiği düşünülen kadın,13 gün sonra ahırda bulunuyor. İşte detaylar.. Karaman’da ki evinden kaybolan Eşmi Akıncı, annesiyle kuzenine gittiği, misafirlikten döndükten sonra annesini bırakıp, ara yollardan yürüdüğü ve o sırada da kaybolduğu iddia edilmişti.Ardından annesini eve bırakan Eşmi Akıncı'nın ara yollardan yürüdüğü ve kaybolduğu belirtilmişti. Evlilik vaadiyle kandırıldığı ya da kumar borcu nedeniyle satıldığı iddialar arasında yerini almıştı.. Akıncı, halasının ahırın içinde ortaya çıktı.Beldede yaşayan vatandaşlar, 13 gün sonra, Eşmi Akıncı'yı kullanılmayan bir ahırda bulmuştu. Jandarma ekiplerince sağlık kontrolleri yaptırılan kadının, birileri tarafından o bölgeye bırakıldığı düşünülmüştü, çünkü ekipler daha önce o bölgeyi aradıklarını ifade etmişti.

Canlı Yayında,Kayıp Aile'nin Cesetleri mi bulunmadı?

2021'de ortadan kaybolmuş bir aileyi fellik fellik programda araken, ailenin küçük oğlanın cesedi canlı yayında, aramalar yapılırken bulunmuş, daha sonra stüdyodaki konuklardan biri cinayeti kimin işlediğini itirafta bulunmuştu. 2 çocuğu ile kayıplara karışan Sevgi Demirci, 2021'de beridir kayıp oldukları iddia ediliyordu. Ankara'da yaşayan ve eşinden ayrıldıktan sonra 20 yaşındaki oğlu Eren ve 13 yaşındaki kızı Rümeysa ile İstanbul'a gelen anne Sevgi Demirci, 25 Ocak 2021 tarihinden beri kayıp olduğu daha sonra kayıp aileyi bulmak için, sevgi Demirci'nin ailesi Müge Anlıya Kayıpları bulmak için başvuruda bulunuyorlar. Sevgi Demirci'nin son olarak eski eşinin yeğeni Ünal Yurdakul'la görüştüğü iddialar arasında yer alırken,  Sevgi Demirci ve çocukları için Ünal Yurdakul'a ait olan Silivri'deki evde çalışmalara başlatılmıştı, kayıplara karışmadan önce bu bölgede son olarak görüldüğü iddialar arasında yerini almıştı. Ki gerçekler arama başlatılınca ortaya çıkmaya başlamıştı.. Silivri'deki  yerde arama başlatılınca gerçekler bir bir ortaya çıkmaya başladı, çevresinde çalışma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, burada 3 ceset buldu.Canlı yayında arama faaliyetleri devam ederken, kayıp cesetlere ulaşıldı, cesewtlerin, Sevgi Demirci ve çocukları Rümeysa ve Eren'e ait olduğu ortya çıkmıştı.  Sevgi Demirci ve iki çocuğunu, kuzeni Ünal Yurdakul'un öldürdüğünü itiraf eden Ömer Yurdakul şu ifadeleri kullanmıştı"Hafta sonunu, kuzenim Ünal Yurdakul’un Silivri’deki evinde, Ünal ben, kayıp Sevgi Demirci ve iki çocuğuyla birlikte geçirdik. Oradan birlikte döndük.Geride arabaya sığmadığımız için sadece Eren kalmıştı. Onu da Ünal alıp getirecekti. Ancak o günden sonra hiçbirinden haber alamadım.Onlar kaybolduktan bir süre sonra kuzenim Ünal ile aramızda para yüzünden bir tartışma çıktı. Bana, ‘Seni de onlar gibi gömerim’ dedi.Ertesi sabah kalktığımızda ise bana, ‘Gece sana ne anlattım?’ diye sordu. Ben de hiçbir şey anlatmadığını söyledim. Bana ‘Bunu bir yerde duyarsam seni bitiririm’ dedi. Korktum kaçtım.Şu an kazı yapılan, cenaze çıkarılan yeri kayıp Eren, yasaklı madde ekmek için kazmıştı.

Olay derinleştikçe çirkinleşti

İş yerinde patlama kamerada! İş yerinde patlama kamerada!

Ömer Yurdakul'un itirafıyla, ailenin cinayetinin Ünal Yurdakul tarafından işlendiği ortaya çıkmıştı, merhum Sevgi Demirci’nin ilişki yaşadığı iddia edilen,eski eşinin amcasının oğlu Erdoğan Polat’ın, 2018 yılında, İstanbul’da; eski eşi Mücahit Polat’ın ise 2018-2019 yılları arasında İstanbul’da kaybolduğu ortaya çıktı. Bu iki kaybın sebebinin de Ünal Yurdakul olduğu tespit edilmişti, Sevgi Demirci'nin kızı Zeynep Polat Yurdakul'un “Erdoğan’ı öldürdüm. Silivri’ye gömdüm. Arada bir suluyorum” dediğini anlatılmıştı..

Müge Anlı'da filmlerde bile göremeyeceğimiz olaylar 2024 ' de ekranlardan gözümüzü ayıramayacağımıza gösteriyor. Müge Anlı'da 2023 ' de neler yaşanmış serimiz devam edecek.

muge-anli-ceset-program-atv-yalova-habermuge-anli-ceset-program-atv-yalova-haber (3)muge-anli-ceset-program-atv-yalova-haber (2)

Editör: Arda Yavuz