Sporculuk yaşantısını Gaziantep Basketbol ekibinde sürdüren Milli sporcumuzla birlikte Ömer Can İlyasoğlu ve Erkan Yılmaz’da kadrodan çıkartılan isimler arasında yer aldı.

FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri ikinci tur I Grubu'nda Letonya ile karşılaşacak olan A Erkek Milli Takımı çalışmalarına 17 Şubat Cuma günü start vermişti. Başantrenör Ergin Ataman ve sonrasında yardımcısı Hakan Demir yönetiminde devam eden çalışmaların ardından Letonya karşısına çıkacak kadroda açıklandı.

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun web sitesi üzerinden açıklanan kadroda Ömer Can İlyasoğlu, Muhsin Yaşar ve Erkan Yılmaz'ın çıkarıldığı kadroda Berk Uğurlu, Berke Büyüktuncel, Doğuş Özdemiroğlu, Ercan Osmani, Furkan Haltalı, Kenan Sipahi, Okben Ulubay, Onuralp Bitim, Sadık Emir Kabaca, Şehmus Hazer, Yiğit Arslan ve Yiğitcan Saybir bulunuyor. FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri ikinci turunda I Grubu’nda bulunan Ay-yıldızlılarımız, 24 Şubat Cuma günü evinde Letonya ve 27 Şubat Pazartesi günü de deplasmanda Belçika ile karşı karşıya gelecek. Her iki karşılaşmada NTV ekranlarından canlı yayınlanacak.

Haber: Erdinç Bulun

Editör: Uğur TEZCAN