Başkan Soygüzel, Saadet Partisi Heyetini Kabul Etti Başkan Soygüzel, Saadet Partisi Heyetini Kabul Etti

yalova-altinova-belediye-baskan-aday-regaip-ahmet-ozyigit-vatandas-yogun-ilgi (1)AK Parti Altınova Belediye Başkan adayı Regaip Ahmet Özyiğit, seçim çalışmalarına hızlı başladı. İlçede “gidilmedik yer, sıkılmadık el bırakmama” misyonu ile hareket eden Özyiğit bu çerçevede vatandaşlarla bir araya gelerek Altınova Belediye Başkanlığını kazandıklarında 4 dönemdir ilçeye çok güzel hizmetler üreten Dr. Metin Oral’dan devraldıkları bayrağı daha ileriye taşımak için var güçleri ile çalışacaklarını söyledi. İlçeyi çok iyi tanıdığını, yapılması gerekenleri bildiğini ve buna göre yalova-altinova-belediye-baskan-aday-regaip-ahmet-ozyigit-vatandas-yogun-ilgi (2)projeler ürettiklerini dile getiren Özyiğit, “Önümüzde 2 aylık bir süre var. Bu süre içerisinde halkımızla bir araya gelecek ve projelerimizi anlatacağız. İlçeyi çok iyi tanıyoruz. Belediye Başkanımız Metin Oral’dan devralacağımız bayrağı onun bıraktığı yerden başlayarak daha ileriye taşıyacağız. İlçemizin potansiyellerinin de bilinciyle ilçemizi hak ettiği noktaya hep birlikte getireceğiz” dedi.
Halktan büyük bir ilgi ve alaka gören AK Parti Altınova Belediye Başkan adayı Regaip Ahmet Özyiğit’e AK Parti İlçe teşkilatı da tüm gücü ile destek vererek her zaman yanında yer alıyor.

yalova-altinova-belediye-baskan-aday-regaip-ahmet-ozyigit-vatandas-yogun-ilgi (5)yalova-altinova-belediye-baskan-aday-regaip-ahmet-ozyigit-vatandas-yogun-ilgi (3)

Editör: Arda Yavuz