Üniversite Play-Off Serisindeki İlk Maçına Çıkıyor! Üniversite Play-Off Serisindeki İlk Maçına Çıkıyor!

İrem Yalçın’ın ardından Beril Arık’ın da takıma katılması Nazlı Güler’in de yavaş yavaş antrenmanlarda yer almasıyla birlikte oyuncu rotasyonunda eli rahatlayan koç Ömer Petorak 73-65’lik Emlak Konut galibiyetini değerlendirdi. 
Normal sezonun bitmesine kısa bir süre kala deneyimli koç,” Kendi play-off sıralamamızda daha üstte yer almak için son maçlarımızı kazanmak istiyoruz” dedi.
Yalova Vip Play Off Omer Petorak Mac Degerlendirme Emlak Konut (1)“Emlak Konut galibiyeti bizim için çok önemliydi”
HDI Sigorta Yalova VİP Başantrenörü Ömer Petorak,” Çok önemli maçtı. İki takımın da galibiyetleri aynıydı. Dolayısıyla play-off dışında bir takım kalacak. Emlak Konut Gelişim’i iki maçta da yenerek ikili averaj üstünlüğünü de aldık. Normal sezonda eşitlik durumunda rakibimizin üstünde yer alacağız. Beril sakatlıktan sonra iyi dönüş yaptı. Her zamanki gibi yabancımız faydalı oynadı. Diğer oyuncularımızın da destekleriyle önemli maç kazanmış oldu. Hafta sonu Adana deplasmanına çıkacağız. Kendi play-off sıralamamızda daha üstte yer almak için son maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Adana müsabakası sonrası hükmen galibiyetle haftayı kapatacağız. Normal sezonun son haftasında da Burhaniye deplasmanına gideceğiz. Rakibimiz de son haftalarda yükselişte. Ancak biz, play-off için son haftada Balıkesir’de Burhaniye’yi yenip play-off turuna daha üst basamaktan gitmeyi hedefliyoruz” dedi. 

Editör: Arda Yavuz