İlkokul Fiziksel Etkinlik Oyunları Yalova’da! İlkokul Fiziksel Etkinlik Oyunları Yalova’da!

Bu sezonun şampiyonluktaki en ciddi adayı Galatasaray’a konuk olan temsilcimiz parkeden 100-39’luk yenilgiyle ayrıldı. Murat Saltan yönetimindeki Yeşil Kırmızılı ekibimiz 2023-2024 sezonundaki ilk galibiyetini ise geçen hafta 57-49’luk skorla Balıkesir Büyükşehir Belediyespor karşısında elde etmişti.
Galatasay ile HDI Sigorta YOSK arasındaki 6. Hafta maçına Bahçelievler Spor Salonu ev sahipliği yaptı. Mücadelede Serkan Aladağ, Orhan Coşkun ve Tuğba Durnaoğlu hakem üçlüsü düdük çaldı. İlk çeyreği 25-15’lik skorla ev sahibi ekip üstün kapattı. İkinci çeyrekte etkisini sürdüre Sarı Kırmızılı ekip devreye 51-26’lık avantajla girdi. 3. çeyrekte 23 sayı fark ile 74-32’yi bulan Engelsiz Aslanlar final periyodunda hızını arttırarak karşılaşmayı 100-39 kazandı.
YOSK karşısında Galatasaray’ın en etkili isimleri 24 sayıyla Hassan Sayari, 19 sayıyla Mahdi ve 14 sayıyla da Cem Gezinci oldu. HDI Sigorta Yalova Ortopedikler Spor Kulübü gelecek hafta evinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’yle karşılaşacak. Galatasaray ise Karabük Demir Kartal’a konuk olacak.

yalova-yosk-galatasaray-yenilgi-murat-saltan (5)yalova-yosk-galatasaray-yenilgi-murat-saltan (4)yalova-yosk-galatasaray-yenilgi-murat-saltan (2)

Editör: Arda Yavuz