Yalova’da Turizm Haftası Coşkusu: Karatekin’den Heyecan Verici Detaylar! Yalova’da Turizm Haftası Coşkusu: Karatekin’den Heyecan Verici Detaylar!

Yalova Musiki Derneği, “Bir Ramazan Eğlencesi” etkinliğini gerçekleştirdi. Fasıl, Kanto, Meddah, Hacivat Karagöz’ü sahnede izleyenleri eğlendirdi. Katılımın yoğun olduğu sahnede, meddah gösterilerinde birbirleriyle atışan insan meddahlar, tiyatral gösteriler sunarken izleyenleri kahkaha tufanına soktular. Ara ara koro eşliğinde şarkılar söylenirken, geleneksel kıyafetler giymiş hanım efendiler solo performanslarını sergilediler. Katrina’nın elinde makası ile kanto yapılırken, Karadenizin yöresel solo performansı da insanları coşturdu. Katip şarkısına tiyatral gösterisi ise izleyenlerin yüzlerinde tebessüme vesile oldu. Adeta bir şölen edasında, panayır edasında geçen etkinlikte, Şef Faruk Öskan sahnedeki nidaları ise güldürdü.

Ramazan Eğlencelerini yaşatmaya devam eden Yalova Musiki Derneği, güzel bir akşamla sahnelerini sonlandırırken, izleyicilerden büyük alkış topladı.

Haber : Duygu Saral

Editör: Arda Yavuz