yalova-tekerlekli-sandalye-basketbol-lig-izmir-mac-yosk (3)İlimizi ve ülkemizi Avrupa kupalarında da temsil edecek HDI Sigorta Yalova Ortopedikler Spor Kulübü A Grubunun 10. Haftasında İzmir Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek. Bugün 90. Yıl Spor Salonunda oynanacak karşılaşma saatler 11:00’ı gösterdiğinde başlayacak. Grubun alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren maçta Nadir Gürel, Serkan Cengiz ve R. Serkan Gülenç hakem üçlüsü görev yapacak. 

UEFA C Güncelleme ve UEFA Kaleci B Antrenör Eğitimi Başvuruları Açıldı UEFA C Güncelleme ve UEFA Kaleci B Antrenör Eğitimi Başvuruları Açıldı

Ligin ilk yarısında İzmir’de oynanan karşılaşmayı Yalova ekibi 77-42’lik skorla kaybetmişti. Bu sezon Balıkesir Büyükşehiryalova-tekerlekli-sandalye-basketbol-lig-izmir-mac-yosk (2) Belediyespor ve Muş BESK’i yenme başarısı gösteren Murat Saltan’ın öğrencileri ligin ikinci yarısına iyi başlangıç yapmak istiyor.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi A Grubunun 10. Haftasında HDI Sigorta YOSK-İzmir Büyükşehir Belediyespor maçının yanı sıra Galatasaray-Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi-Muş BESK ve Karabük Demir Kartal-Gazişehir Gaziantep maçları oynanacak.

yalova-tekerlekli-sandalye-basketbol-lig-izmir-mac-yosk (4)

Editör: Arda Yavuz