Taşköprüspor Lige Katılmıyor! Taşköprüspor Lige Katılmıyor!

2. Amatör Küme B Grubunda ise son hafta mücadeleleri oldukça gollü geçti. 25 ve 26 Mayıs tarihleri arasında oynanan 14. Haftanın ardından 34 puanlı şampiyon 1973 Tokmakspor kupa sevincini Armutlu’da yaşarken, 31 puana sahip Yalova Üniversitesi’yle birlikte adını 1. Amatör Kümeye yazdırdı. 26 puan toplayan Fıstıklı Gençlik takımıyla 24 puana sahip Kocaderespor ise Play-Off mücadelelerine kalmayı başardılar. 24 puanlı Paşakent77 Şahinspor, 14 toplayan Çiftlikköy Kültürspor, 9 ve 1’er puanı bulunan İdmanocağı ile Ortaburunspor gelecek sezonda 2. Amatör Kümede boy gösterecekler.

Yalova Amator Kume Tokmakspor Sampiyon Armutlu Deplasman Sampiyonluk Sevinc (1)Son hafta maçları kapsamında 25 Mayıs Cumartesi günü Amatör Saha-1’de İdmanocağı deplasmanına çıkan Çiftlikköy Kültürspor sahadan 12-1 gibi farklı galibiyetle ayrılan taraf oldu.

26 Mayıs Pazar günü ise Armutlu İlçe Stadyumunda Fıstıklı Gençlik’e konuk olan 1973 Tokmakspor rakibine 4-2 mağlup olmasına karşın Altınova temsilcisi sonunda kupa sevinci yaşadı. Amatör Saha-2’de Ortaburunspor’u ağırlayacak olan Paşakent77 Şahinspor rakibinin maça çıkmamasıyla birlikte sezonu 3-0’lık hükmen galibiyetle noktaladı. Amatör Saha-1’de Yalova Üniversitesi deplasmanına çıkan Kocaderespor evine 4-1’lik galibiyet ve Play-Off biletiyle dönmeyi başardı.

Editör: Arda Yavuz