Süper Amatör Küme ekiplerinden Taşköprüspor erteleme maçında Çınarcık Belediyespor’u 2-1 yendikten sonra sürpriz transferlere imza attı. Çıkış arayan Sarı Kırmızılı ekip Safranspor’un iki tecrübeli ismi Ömer Bal ve Gökhan Caner’i kadrosuna kattı.

Geçtiğimiz günlerde antrenörü Halil Erdoğan’la yollarını ayıran Taşköprüspor’da başkan Samet Ilgaz ligde kalma adına kolları sıvayarak transfer görüşmelerini sıklaştırdı. Esenköy’de alınan 3 puanın moraliyle birlikte akşam saatlerinde Ömer Bal ve Gökhan Caner2le görüşen Ilgaz iki oyuncuyla anlaşma sağladı.

Yalova’ya Yeni Spor Yatırımları Yolda Yalova’ya Yeni Spor Yatırımları Yolda

Ömer Bal kimdir?

Ara transfer döneminde Taşköprüspor’un renklerine bağladığı 30 yaşındaki Ömer Bal, futbola Esnafspor altyapısında başladı. Tecrübeli forvet sırasıyla; Bayrampaşaspor, Çiftlikköy Belediyespor, Negmar Tavşanlı Belediyespor, Armutlu Belediyespor, Yalovaspor, Termal Belediyespor, Sultaniyespor, Sugören Gençlerbirliği, Çiftlikköy Belediyespor, Yeşilovaspor, Esenköyspor ve son olarak Safranspor formalarını terletti. Başarılı futbolcu, ligin geri kalan bölümünde Taşköprüspor’un formasını terletecek.

Gökhan Caner kimdir?

Sarı Kırmızılı ekibin Safranspor’dan bir diğer transferi Gökhan Caner ise futbola Doğanspor altyapısında başladı. 29 yaşındaki başarılı orta saha sırasıyla; Bursa Değirmenönü Gençlikspor, Çiftlikköy Belediyespor, Teşvikiye Belediyespor, Sultaniyespor, Sugören Gençlerbirliği, Yeşilovaspor, Esenköyspor ve son olarak Safraspor’da görev yaptı. Gökhan da tıpkı Ömer gibi 2023-2024 sezonunun geri kalan bölümünde Taşköprüspor’un başarısı için ter dökecek.

yalova-super-amator-kume-taskopru-futbol-transfer (2)

Editör: Arda Yavuz