TOBB ETÜ Spor Salonunun ev sahipliği yapacağı karşılaşma 14:00’da başlayacak. Sibel Koç, Salih Serkan Koçak ve Hamza Çalışkan hakem üçlüsünün görev yapacağı mücadeleyi Yalovalı basketbol severler TBF Youtube kanalı üzerinden canlı olarak takip edebilecek.

Kritik mücadele öncesinde Semt77 Acarspor C Grubunda 13 puanla 4. Sırada yer alıyor. 12 puana sahip Çözüm Ankara Koleji ise averajla 6. Sırada bulunuyor. Son 4 maçında 3 galibiyet alarak çıkışa geçen Sarı Lacivertli ekibimiz başkentten de galibiyetle dönerek çıkışını sürdürmek istiyor. Ankara ekibi ise son dört maçında Doğa Koleji Gaziantep Gençlik, Üsküdar Belediyesi ve Çayırova Belediyesi’ne boyun eğerken sadece Pizza Bulls CO Basket karşısında galibiyet alabildi.

Türkiye Basketbol 2. Ligi (TB2L) C Grubunun 9. Haftasında Çözüm Ankara Koleji-Semt77 Acarspor maçının yanı sıra Büyük Anadoluspor-Geçitspor, Doğa Koleji Gaziantep Gençlik-Nazilli Belediyespor, Üsküdar Belediyesi-Çayırova Belediyesi ve Pizza Bulls CO Basket-Teşvikiye maçları oynanacak.

Editör: TE Bilişim