Doğuşspor’a 3 puanı getiren gollere Ahmet Güneş(4), Hakkı(2), Mert ve M.Rasih imzasını atarken, Gençlerbirliği’nin sayıları ise Mahsun’dan geldi. Amatör Saha 2’de oynanan mücadeleye iki takımda kontrollü başladı. İlerleyen bölümlerde oyuna ağırlığını koyan Siyah-Beyazlı konuk ekibin 40. dakikada geliştirdiği atakta Ahmet, attığı golle skoru 1-0 yaptı ve takımını öne geçirdi.

Golden sonra kontrolü eline alan Doğuşspor rakip kaleye baskısını arttırdı ve 44. dakikada geliştirdiği atakta Hakkı’nın golüyle skoru 2-0’a getirdi. Kalesinde üst üste 2 gol gören ev sahibi takım Doğanspor hemen toparlandı ve 45. dakikada geliştirdiği atakta Mahsun’un golüyle durumu 2-1’e getirerek ilk yarının skorunu belirledi.

Mücadelenin ikinci yarısına Siyah-Beyazlı konuk ekip etkili başladı ve 60. dakikada geliştirdiği atakta Mert’in golüyle skoru 3-1 yaparak farkı yeniden 2’ye çıkarttı. Golden sonra oyuna ağırlığını koyan Doğuşspor’da 71. dakikada gelişen atakta Ahmet, attığı golle skoru 4-1’e taşıyan isim oldu.

Kalesinde ilk yarıda olduğu gibi üst üste 2 gol gören Sarı-Kırmızılı ev sahibi takım toparlandı ve 74. dakikada geliştirdiği atakta ilk golün sahibi Mahsun’un ikinci golüyle skoru 4-2 yaparak farkı 2’ye indirdi. Kalesinde gördüğü golden sonra oyunda yeniden baskısını arttıran Siyah-Beyazlı konuk ekip gol için Doğanspor kalesine yüklenmeye devam etti.

Karşılaşmanın 79. ve 81. dakikalarında gelişen Doğuşspor ataklarında sahanın yıldızlarından Ahmet 2 gole daha imzasını atarak skoru 6-2 yaptı. üst üste bulduğu gollerle oyunda kontrolü tamamen eline alan Siyah-Beyazlılar farkı daha da arttırmak için Doğanspor kalesine yüklenmeye devam etti. Mücadelenin 88. dakikasında M.Rasih ve 89. dakikada Hakkı’nın attığı gollerle durumu 8-2’ye getiren Doğuşspor, karşılaşmadan da bu skorla galip ayrıldı.

Saha: Amatör 2

Hakemler: Ersin Efe ***, İrfan Demir***, Engin Özgür ***

Gençlerbirliği: Uğur **, Samet **, İ.Görkem **, Erkan **, Uğur **, Hakan **, Tugay **, Mahsun ***, Ramazan **, Tahsin **, Mehmet **

Doğuşspor: Nazmi ***, Serdar ***, Erkan ***, Umut ***, Sezer ***, Muhammed Rasih ***, Emrah***, Mert ***, Hakkı ***, Mertcan ***, Ahmet Güneş ****

Goller: Dk.40 Ahmet Güneş 0-1, Dk. 44 Hakkı 0-2, Dk. 45 Mahsun 1-2, Dk. 60 Mert 1-3, Dk. 71 Ahmet Güneş 1-4, Dk. 74 Mahsun 2-4, Dk. 79-82 Ahmet Güneş 2-6, Dk. 88 M.Rasih 2-7, Dk. 89 Hakkı 2-8

Editör: TE Bilişim