Tavşanlı Belediyespor:3 Termal Belediyespor:2
Yalova Group Süper Amatör Kümenin 12. Haftasında Tavşanlı Belediyespor evinde son şampiyon Termal Belediyespor’u ağırladı. 1 kırmızı kartın ve 5 golün atıldığı maçı İşcan Avşar’ın çalıştırdığı ev sahibi ekip 3-2 kazanmayı başardı. Evinde aldığı galibiyet sonrasında puanını 23’e çıkartan Tavşanlı ikinci sıraya yerleşti.
Tavşanlı sahasındaki karşılaşmaya ev sahibi ekip atak başladı ve 8. Dakikada Hakan Durak’la 1-0 öne geçti. İlk yarının bitimine saniyeler kala İşcan Avşar’ın ekibi Hakan Durak’ın ayağından bir gol daha buldu ve devre arasında 2 farklı üstün girdi.
İkinci yarıda ise büyük çekişme yaşandı. Termal Belediyespor 70. Dakikada kazandığı penaltıyı Ömer Bal’a gole çevirdi. Bu golden sadece 8 dakika sonra Lacivert Beyazlılarda Muhammet sahneye çıktı ve skoru 3-1’e getirdi.
Peş peşe gelen gollere bir yenisi daha 80’de geldi. Termal Belediyespor ikinci kez kazandığı penaltıyı bu kez Yalçın Küçük’le gole çevirirken Tavşanlı’da ise Muhammed gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Kalan bölümde başka gol olmadı ve Tavşanlı Belediyespor sahadan 3-2 galip ayrılmayı başardı. 

Editör: TE Bilişim