Geçtiğimiz ay içerisinde ani bir şekilde vefat ederek tüm sevenlerini üzen Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli Hamit Demir’in anısına düzenlenen ligi Semt77 Yalovaspor kazanmayı başardı.  Semt77 Yalovaspor, Şamata Basketbol, Atakentspor, Gençlikspor ve Yalova Belediyespor’un mücadele ettiği U-14 Liginde sezon tamamlandı.

Grup sürecinde oynadığı 4 maçı da kazanan Şamata Basketbol Play-Off yarı finalinde Gençlikspor’u 66-20 yenerek adını finale yazdırdı. İkinci sırada yer alan Semt77 Yalovaspor ise Atakentspor’la kozlarını paylaştı. Mücadeleyi 67-38 kazanan Yeşil Kırmızılı ekip finalde Şamata’nın rakibi oldu.

90. Yıl Spor Salonunda oynanan final maçında Şamata Basketbol’u 62-57 yenen Semt77 Yalovaspor 2021-2022 sezonunun şampiyonu oldu. Şamata Basketbol ligi ikinci sırada noktalarken, klasman maçında Gençlikspor engelini 50-37 geçen Atakent sezonu üçüncü sırada tamamladı.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Kalyon ve Basketbol İl Temsilcisi Hakan Ak takdim etti.

“Tüm takımlarımızı tebrik ediyorum”

Yalova Basketbol İl Temsilci Hakan Ak,” U-14 kategorisinde sezonu tamamladık. Mücadele eden tüm takımlarımızı tebrik ediyorum. Şampiyon olan Semt77 Yalovaspor’u kutluyorum. Lige ismini verdiğimiz geçtiğimiz aylarda amansız hastalığına yenik düşerek aramızdan ayrılan çalışma arkadaşımız Hakan Demir’e bir kez daha Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Bizler için çok değerli olan arkadaşımızın ismini düzenleyeceğimiz organizasyonlarda yaşatmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim