Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun 2015-2016 Sezon açılış törenine katılan Sefa Demir, Yalova’nın bir kez daha gururu oldu. 
Yalova'yı temsil eden Demir, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu'na Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı sadık Özbilgehan ve Kıbrıs Türk Hakemler Dernek Başkanı Mehmet Özbilgehan'a Yalova’yı ve Yalova Belediyesi’ni tanıtan çeşitli hediyeler verdi.
Organizasyonda söz alan Sefa Demir, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu’nu Yalova’ya davet ederken, Sertoğlu, Yalova’yı özellikle Yürüyen köşk ve Termalli çok merak ettiği görmek istediğini dile getirdi.
Kıbrıs’ta olmaktan bilgi ve birikimlerini paylaşmaktan mutlu olduğunu ifade eden Sefa Demir,” bizleri Yalova’yı temsilen ismen davet eden Kıbrıs Türk Futbol Federasyon başkanı Hasan Sertoğlu'na Federasyon başkanı Türkiye danışmanı sayın Ahmet Şahin'e çok teşekkür ederim. Ayrıca Kıbrıs Türk Futbol federasyonun davetine katılmam konusunda destek veren sayın Belediye başkamın Vefa Salman'a çok teşekkür ederim” dedi.
Editör: TE Bilişim