Harmanlar Mahallesi'nde Su İsale Hattı Yenileme Çalışmaları Tamamlandı Harmanlar Mahallesi'nde Su İsale Hattı Yenileme Çalışmaları Tamamlandı

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi’nin başlattığı yeni uygulama ülke genelinde yaygınlaşmaya devam ediyor. Belediye Başkanlığını kazanan partiler ve adayları, önceki yönetimin belediyeye bıraktığı borçları, belediye hizmet binasının dışına pankart halinde asarak kamuoyunu bilgilendiriyor. Bu uygulama CHP’nin Yalova’daki kazandığı belediyelerde de uygulanmaya başladı.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele geçtiğimiz gün belediyede basın toplantısı düzenlemiş ve burada güncel borcu açıkladıktan sonra tüm Çiftlikköylü vatandaşların görebilmesi için borç miktarı belediye binasına asılmıştı. Çınarcık’ı bir dönemlik aranın ardından kazanan Avni Kurt ise belediyenin resmi internet sitesinden güncel borç miktarını ve nakit durumunu kamuoyuyla paylaştı.

Çınarcık Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Sedat Atayman’ın imzasıyla açıklanan belgede belediyenin güncel borcunun 274 milyon 88 bin 693 lira 71 kuruş olarak açıklanırken, nakit varlıkların 103 bin 377 lira 78 kuruş olduğu belirtildi.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Yalova Cinarcik Belediye Guncel Borc Nakit Varlik Kamuoyu Aciklama (3)

Editör: Arda Yavuz