Spor Toto Süper Ligi’nin 32.haftasında Sivasspor’u Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadyumunda 4-2 ile geçen Sarı Kırmızılılar bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmiş tüm Türkiye sokaklara dökülmüştü.

Yalova’da ki kutlamalarda ise birçok Galatasaray taraftarına Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı İlhan Gökkılıç, şampiyonluk kupasını Yalova’ya getireceğinin sözünü vermişti.

Haziran ayı içerisinde yapmayı düşündükleri şampiyonluk gecesinde kupayı Yalova’ya getirmek istediklerini belirten Gökkılıç,“Taraftarlarımızın yoğun isteği üzerine önümüzdeki Haziran ayı içerisinde bir şampiyonluk kutlaması yapacağız. Kutlamalara Orhangazi, İznik, Gemlik, Mustafakemalpaşa, Karacabey, Karamürsel ve Gölcük derneklerini da davet edeceğiz. Böylece Doğu Marmara Şampiyonluk Şöleni adı altında bir etkinlik gerçekleştireceğiz.

Galatasaray Taraftar Dernekleri Federasyonu’nda yer alan 50’yi aşkın dernek başkanını burada ağırlayacağız. Başta Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal olmak üzere yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Fatih Terim ve ekibiyle futbolcularımızı davet edeceğiz. Ayrıca Galatasaray’a emek vermiş ve gönüllerde taht kuran eski futbolcularımıza da davette bulunacağız. Geceye renk katacak sanatçılarımızın da olacağı kutlama etkinlikleri kapsamında Galatasaray’ımızın 19.şampiyonluk kupasını Yalova’ya getirmek için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim