Yalova Üniversitesi akademik başarılarının yanında spor alanında da faaliyetler yürütmeye devam ediyor. Yalova Üniversitesi’nin Hentbol Takımı, Manisa’da düzenlenen ÜNİLİG Hentbol Bölgesel Ligi’nde rakiplerini bir bir devirerek şampiyon oldu ve Yalova Üniversitesi’nin Basketbol Takımı da  Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Basketbol Bölgesel Ligindeki müsabakaları yenilgisiz tamamlayarak mutlu sona ulaştı.

Şampiyon 2 takım Yalova Üniversitesi Rektörlüğü’ne giderek Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Mehmet Bahçekapılı’nın misafiri oldu. Rektör Bahçekapılı, Şampiyon sporculara teşekkür belgelerini takdim etti ve her iki takımın başarılarının devamını beklediklerini ifade etti.

Yalova Koleji Öğrencileri 23 Nisan’ı Coşkuyla Kutladı Yalova Koleji Öğrencileri 23 Nisan’ı Coşkuyla Kutladı

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

yalova-universitesi-basketbol-hentbol-bolgesel-sampiyona-kupa-basari-rektor (6)yalova-universitesi-basketbol-hentbol-bolgesel-sampiyona-kupa-basari-rektor (4)yalova-universitesi-basketbol-hentbol-bolgesel-sampiyona-kupa-basari-rektor (5)yalova-universitesi-basketbol-hentbol-bolgesel-sampiyona-kupa-basari-rektor (3)

Editör: Arda Yavuz