2023-2024 sezonunda 1. Amatör Küme B Grubunda ve U-18 Liginde adım adım şampiyonluğa koşan Akköyspor, Bahri Özer’in sahibi olduğu Sandal Balık’ta moral buldu. Başkan Ersoy Atik’in yanı sıra yöneticiler, teknik ekip ve futbolcular tam kadro hafta sonunda oynayacakları maçlar öncesinde yemek yedi.

Ali Furkan Özkantar 1. Amatör Küme B Grubunda 11’de 11 yaparak damga vuran ve 33 puanla liderlik koltuğunda oturan ayrıca U18 Liginde ise Acarspor’un ardından ikinci sırada bulunan Mavi Beyazlı ekip 29-30-31 Aralık 2023 ve 1 Ocak 2024 tarihinde oynayacağı kritik maçlar öncesinde Bahri Özer’in verdiği yemekte bir araya geldi.

Emine, Avrupa Şampiyonası’nda Pedal Çevirecek Emine, Avrupa Şampiyonası’nda Pedal Çevirecek

“Bahri Özer’e ve Sandal Balık Ailesine Teşekkür Ediyorum”

Akköyspor Kulübü Başkanı Ersoy Atik,” Hafta sonunda oynayacağımız kritik maçlar öncesinde bizleri ağırlayan Sandal Balık ailesine ve köyümüzün değerli ismi Bahri Özer’e camiamız adına teşekkür ediyorum. Hafta sonunda U18 Liginde Acarspor ve Altınova Belediyespor ile 1. Amatör Kümede ise Çalıca Gençlik ile birbirinden önemli maçlara çıkacağız. Bu zorlu maçlarda başarılı olmak en büyük arzumuz. Fair-Play çerçevesinde centilmence karşılaşmalarımızı oynayıp hedeflerimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz. A takım ve altyapı takımlarımızla, tesislerimizle Yalova’nın örnek gösterilen köy kulüpleri arasında yer almaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz. Amacımız iyi birer birey yetiştirmek ve Yalova ile Türk futboluna yeni yetenekler sunmaktır” dedi.  

yalova-akkoy-genc-futbol-takim-amator-kume-sandal-balik-yemek (5)yalova-akkoy-genc-futbol-takim-amator-kume-sandal-balik-yemek (4)yalova-akkoy-genc-futbol-takim-amator-kume-sandal-balik-yemek (3)

Editör: Arda Yavuz