Yalova Üniversitesi, Öğrenci ve Mezunları Kariyer Fuarında Buluşturacak Yalova Üniversitesi, Öğrenci ve Mezunları Kariyer Fuarında Buluşturacak

Yalova Üniversitesi Engelli Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün işbirliğinde düzenlemiş olduğu “Otizmli Çocukların Ergenlikte Yaşadığı Problemler ve Çözüm Önerileri” konulu konferans Alime Paşa Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda gerçekleştirildi. Konferansı Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Mehmet Akif Cansız verdi. Konferansa otizmli çocukların aileleri ve onların eğitiminden sorumlu öğretmenler, Yalova Üniversitesi Engelli Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Asuman Saltan, Dr. Öğr. Üyesi Cansev Okutkan, Dr. Öğr. Üyesi Vesile Adıgüzel ve Dr. Öğr. Üyesi Bilal Karakoç katıldı. Katılımcılar ve okul yetkilileri konferanstan memnun kaldıklarını belirterek, böyle organizasyonların daha fazla gerçekleştirilmesini istediklerini dile getirdiler.

Yalova Universite Milli Egitim Mudurluk Ozel Otizim Engelli Cocuk Soylesi (5)Yalova Universite Milli Egitim Mudurluk Ozel Otizim Engelli Cocuk Soylesi (4)Yalova Universite Milli Egitim Mudurluk Ozel Otizim Engelli Cocuk Soylesi (3)Yalova Universite Milli Egitim Mudurluk Ozel Otizim Engelli Cocuk Soylesi (2)

Editör: Arda Yavuz