Amatör Evi’nde Futbol İl Temsilcisi Gökhan Güngör gözetiminde kulüp temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen kura çekimi sonrasında fikstürler belirlenmiş oldu. Rekabeti arttırma adına her iki ligde tek gruplu çift devre usulü organize edilirken, her iki ligde de takımlar hafta arasında da maçlara çıkacaklar.

Buna göre 13 takımın mücadele edeceği U15 Ligi tek gruplu çift devreli lig usulüne göre oynanacak. Her hafta 1 takımın bay geçeceği ligde Acarspor, Çiftlikköy Kültürspor, Altınova Belediyespor, Yalovagücü, Negmar Tavşanlı Belediyespor, Gençlerbirliği, Esenköyspor, Doğuşspor, Çiftlikköy Belediyespor, Doğanspor, Teşvikiye Belediyespor, Yalova Yıldızlar ve Yalova Kartalspor şampiyonluk mücadelesi verecek.

U15 Liginin ilk haftasında Doğuşspor-Esenköyspor, Çiftlikköy Belediyespor-Gençlerbirliği, Doğanspor-Negmar Tavşanlı Belediyespor, Teşvikiye Belediyespor-Yalovagücü, Yalova Yıldızlar-Altınova Belediyespor, Kartalspor-Çiftlikköy Kültürspor maçları oynanacak.  Acarspor ise ilk haftayı bay geçecek.Bu ligde ilk santralar 21-22 Ocak 2023 tarihleri arasında yapılacak ve şampiyon olacak takım ilimizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek.

U15 Ligi gibi U17 Ligi de tek gruplu çift devreli lig usulüne göre oynanacak. 12 takımın mücadelede edeceği U17’de Kadıköyspor, Yalovaspor, Doğanspor, Çiftlikköy Belediyespor, Altınova Belediyespor, Demirspor, Akköyspor, Doğuşspor, Negmar Tavşanlı Belediyespor, Gençlerbirliği, Acarspor ve Yeşilovaspor şampiyonluk yarışı içerisinde olacak.

U17 Liginin ilk haftasında Yalovaspor-Kadıköyspor, Doğanspor-Acarspor, Çiftlikköy Belediyespor-Gençlerbirliği, Altınova Belediyespor-Negmar Tavşanlı Belediyespor, Demirspor-Doğuşspor, Akköyspor-Yeşilovaspor kozlarını paylaşacak. U17’de lig maçları 28-29 Ocak 2023 tarihinde başlayacak. U15’te olduğu gibi bu ligde de şampiyon olan takım Türkiye Şampiyonası2nda mücadele edecek.

Editör: TE Bilişim