Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcimiz Yalovaspor, ilimizde kamp yapan Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup lideri B.B. Erzurumspor ile bugün hazırlık maçı yapacak.
12 Şubat Pazar günü Nazilli Belediyespor’un konuğu olacak olan Mavi Beyazlılar, 1 haftadır Termal’de kamp yapıyordu. Avukat Ali Demirhan’ın başkanlığını yaptığı B.B. Erzurumspor kadrosunda Yalovalı futbolcu Ferit Erişçi’nin yanı sıra Mert Nobre’yi bulunduruyor. Yalovaspor ile B.B. Erzurumspor bugün  saat 13:30’da Yalova Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.
“Gol sorununu çözmeliyiz”
Erok karşılaşmasında defansif anlamda iyi olduklarını ancak gol yollarında sıkıntı çektiklerini belirten Yalovaspor Teknik Direktörü Kahveci, “Erokspor’a penaltıdan yediğimiz golle 1-0 mağlup olduk. Bu karşılaşmada defansif anlamda iyiydik. Hücumda da defalarca gol pozisyonuna girmemize rağmen bir türlü aradığımız golü bulamadık. Bir önceki haftada Gaziosmanpaşa maçında da böyleydi. Sayısız gol pozisyonuna giriyoruz, ama atamıyoruz. Savunmada bunu en aza indirdiğimizi düşünüyorum. Gol sorununa çözüm bulacağız. Bunu da başardıktan sonra özlenen Yalovaspor geri gelecek” dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim