Subaşı Belediyesi’nin 12 Temmuz Çarşamba günü Merkez Mahallesi’nde “Hababam Sınıfı” ile başlattığı maraton, 31 Ağustos Perşembe günü Denizgören Mahallesi’nde gösterime soktuğu “Şaban Oğlu Şaban” filmi ile son buldu. 
Subaşı Belediyesi, bu yaz başlattığı “Yazlık Sinema Günleri” ile açık havada, Subaşı’nda yaşayanlara kültlemiş Türk filmleri tekrar izletti. Subaşılılar 12 Temmuz’dan-31 Ağustos’a kadar süren süreçte her hafta 1 film olmak üzere toplam 8 Yeşilçam filmini tekrar izleme fırsatı elde etti. 31 Ağustos’ta gösterime giren Şaban Oğlu Şaban ile Yazlık Sinema Günleri sona erdi.
Subaşı Belediye Başkan Turan Canbay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Subaşı Belediyesi’nin Yazlık Sinema günlerinin son gününde “ Şaban Oğlu Şaban” film gösterimi ile hem çocuklar hem de aileler keyifli bir yaz akşamı geçirdik. Yeşilçam’ın efsanevi filmleri ile zaman yolculuğuna çıktığımız “Yazlık Sinema Günleri” sezon finaliyle son bulmuştur. Bizlere eşlik eden tüm sinemasever komşularımıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel
Subaşı, Şaban Oğlu Şaban ile Sezon Finalini Yaptı3Subaşı, Şaban Oğlu Şaban ile Sezon Finalini Yaptı

Editör: Rümeysa Şahin