Efsane Tiyatro sanatçısı Nejat Uygur’un oğulları Süheyl ve Behzat Uygur babalarının izlerini takip etmeye devam ediyor. 2000’li yılların başlarında Kanal D’de Pazar geceleri yayınlanan “Şahane Pazar” adlı programla ünlerini arttıran Uygur kardeşler, ilk olarak babaları Nejat Uygur tarafından önce tiyatroya daha sonra da televizyona uyarlanan “Süt Kardeşler” oyununu Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu’nda 2019 yılından itibaren sahneliyor.

Bu yıl 5. senesine giren oyun, bahriyeli iki askerin bilerek izin kağıtlarını değiştirmesi sonucu ortaya çıkan karışıklığın bahriyeli komutan Gazanfer sayesinde sonuca kavuşturulmasını konu alıyor. Geleneksel Türk Tiyatrosundan örnekler sunan oyun, sahne, dekor ve kostümleriyle oyunu izleyenleri 1950’li yıllara götürüyor. 

Yalovalılar bu oyunu ilk kez izleme şanına erişiyor. Süheyl ve Behzat Uygur’un yeniden uyarladıkları oyun, 27 Ekim Cuma günü saat 20:00’de Raif Dinçkök Merkezi’nde sahnelenecek. Bilet satış noktalarının Biletix tarafından yapılan organizasyon için bilgi alma ya da rezervasyon yaptırmak isteyen vatandaşlar 0555 396 28 23 numarasına ulaşabilir.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Editör: Arda Yavuz