Yalova İl Emniyet Müdürlüğümüz koordinesinde; Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim Ekipleri tarafından Yalova geneli ve geçiş güzergâhlarında Uyuşturucu Madde Nakli, Sevkiyatı ve Ticareti yapan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışmalar aralıksız olarak sürdürülmeye devam ediyor.

Yalova genelinde üst torbacı ya da torbacı olarak tabir edilen ve sokak düzeyinde uyuşturucu madde ticaretti yaptığı ya da yaptırdığı değerlendirilen İ.D. , F.D. ve H.D.  isimli şüpheli şahısların yapılan üst aramasında uyuşturucu maddeye rastlanmadı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim Ekipleri tarafından gerçekleştirilen araç aramasında; 3 adet Tabanca ve 3 adet şarjör ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından; 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Hakkındaki Kanuna Muhalefet S Suçu kapsamında İ.D. ,F.D. ve H.D. isimli şüpheli şahısların hakkında adli ve idari işlemler uygulandı. Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, “Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik başta Uyuşturucu Madde Suçları olmak üzere suç ve suçlulara yönelik çalışmalarımız aralıksız ve kararlılıkla sürdürülecektir” açıklamasını gerçekleştirdi.

Taşköprü’de Kaza: 1 Yaralı Taşköprü’de Kaza: 1 Yaralı

Editör: Arda Yavuz