Yalova’ya Yeni Spor Yatırımları Yolda Yalova’ya Yeni Spor Yatırımları Yolda

Mücadeleyi ev sahibi ekip 4-1 kazanmayı başardı. Halil Erdoğan’la yolları ayırdıktan sonra Sarı Kırmızılı takım üst üste ikinci galibiyetini almış oldu. Puanını 13’e yükselterek küme düşme potasıyla puan farkını açan Taşköprüspor’da galibiyet golleri Anıl Yağşı(2) ve Abdulvahit Mete(2)’den geldi. Esenköy’ün tek golüne 10 numarası Nihat Özgen imzasını atarken Emirhan Gül gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düştü. 
Taşköprü Gökhan Güney Stadında oynanan mücadelede Muhammed Burak Tufan, Mesut Bingöl ve Velat Evran hakem üçlüsü görev yaptı. Maç oldukça hareketli başladı. Dakikalar 17’yi gösterdiğinde Taşköprü Anıl Yağşı ile öne geçti. Bu golden 5 dakika sonra Sarı Kırmızılılarda Abdulvahit Mete sahneye çıktı ve farkı 2’ye çıkarttı.
Mücadelenin 35. Dakikasında ise konuk ekipte sahneye Nihat Özgen çıktı ve ilk yarı skorunu 2-1 olarak belirleyen gole imzasını attı. İkinci yarıda tempolu başladı. Gol perdesini aralayan Anıl 65’te bir kez daha sahneye çıktı. Esenköy’de Emirhan Gül 75. Dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Eksik kalan rakibi karşısında oyunu kontrol altında tutan Taşköprüspor Abdulvahit Mete’ye son bölümde bir gol daha bularak mücadeleyi 4-1 kazandı. 

Editör: Arda Yavuz