2.Amatör Küme B Grubunda bitime 1 hafta kala 1973 Tokmakspor şampiyonluğunu ilan etti. 34 puanlı Altınova temsilcisi ile 31 puana sahip Yalova Üniversitesi haftalar öncesinde adlarını 1. Amatör Kümeye yazdırmayı başarmıştı.

B Grubun son haftasında ise gözler Play-Off hattına çevrildi. 23 puana sahip Fıstıklı Gençlik ile 21 puan ve averajla Paşakent77 Şahinspor üç ve dördüncü sırada yer alıyor. Paşakent ile aynı puana sahip Kocaderespor bu iki takımı takip ediyor. 11 puanlı Çiftlikköy Kültürspor, 9 puan toplayan İdmanocağı ve 1 puanı bulunan Ortaburunspor bir üst lige yükselmek için gelecek sezonu bekleyecek.

2024-2025 Sezonunda Görev Yapacak Klasman Hakemleri Belli Oldu 2024-2025 Sezonunda Görev Yapacak Klasman Hakemleri Belli Oldu

Grubun 13. Haftasında Altınova’da Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda 1973 Tokmakspor ile Yalova Üniversitesi şampiyonluk maçına çıktı. Maçı ev sahibi ekip 1-0 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti. Taşköprü Gökhan Güney Stadında Çiftlikköy Kültürspor ile Paşakent77 Şahinspor kozlarını paylaşırken mücadele 0-0 sonuçlandı.

Teşvikiye Şehit Mehmet Yurttaş sahasında Kocaderespor rakibi İdmanocağı’nı ağırlarken sahadan 4-1’lik galibiyetle ayrıldı. Amatör Saha-1’de Ortaburunspor deplasmanına çıkan Fıstıklı Gençlik evine 7-1 gibi farklı kazanarak döndü.

Yalova Amator Kume B Grup Sampiyon Playoff Sezon Kader Hafta (6)Yalova Amator Kume B Grup Sampiyon Playoff Sezon Kader Hafta (5)Yalova Amator Kume B Grup Sampiyon Playoff Sezon Kader Hafta (4)Yalova Amator Kume B Grup Sampiyon Playoff Sezon Kader Hafta (2)Yalova Amator Kume B Grup Sampiyon Playoff Sezon Kader Hafta (1)

Editör: Arda Yavuz