Bugün ilimizde başlayacak müsabakalar kapsamında İstanbul’dan Bağlarbaşıspor ve Kartalspor, Kırklareli’nden Lüleburgaz Atletikspor, Kocaeli’nden Güneşspor, Sakarya’dan Harmanlıkspor ve Bolu’dan Kıbrısçıkspor takımları son 4 takım arasına yazdırmak için kıyasıya mücadele edecek.

Organizasyon öncesinde Amatör Evi’nde Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul ve Futbol İl Temsilcisi Gökhan Güngör’ün yanı sıra kulüp temsilcilerinin katılımıyla kura çekimi düzenlendi.

Kura çekimi sonrasında A Grubunda İstanbul Bağlarbaşıspor, Bolu Kıbrısçıkspor ve Lüleburgaz Atletik takımı, B Grubunda ise İstanbul Kartalspor, Kocaeli Güneşspor ve Sakarya Harmanlıkspor mücadele edecek.

İlk gün müsabakalarında bugün saatler 15:00’ı gösterdiğinde Amatör Saha-1’de Bağlarbaşıspor-Kıbrısçıkspor aynı sahada 17:00’da da Kartalspor-Güneşspor kozlarını paylaşacak.

U18 2. Kademe Mücadeleleri Bugün Yalova’da Başlayacak6U18 2. Kademe Mücadeleleri Bugün Yalova’da Başlayacak7U18 2. Kademe Mücadeleleri Bugün Yalova’da Başlayacak8U18 2. Kademe Mücadeleleri Bugün Yalova’da Başlayacak2U18 2. Kademe Mücadeleleri Bugün Yalova’da Başlayacak5

Editör: Rümeysa Şahin