Bölgesel Amatör Ligi’n en gedikli takımlarından Sarı Yeşilli temsilcimiz ise en kötü sezonlarından birine imza atarken kendini küme düşme potasında buldu.
21. haftada Mustafakemalpaşaspor Belediye’ye konuk olan Yeşilovaspor rakibine Semih Ergül(2) ve Ferhat Kankılıç’ın golleriyle 3-1 mağlup oldu. Temsilcimizin tek sayısına Hakan Öztürk imza attı. Evinde Eti Maden Etispor’la karşılaşan Altınova Belediyespor mücadeleyi 1-0 kaybederken, Balıkesir ekibinin tek golünü Faruk Yıldıran kaydetti.
Yalova Yesilovaspor Altinova Belediyespor Mac Spor Futbol (4)Lider Nilüfer Belediyesi  Futbol Kulübü, son sıradaki Görükle İpekspor’a konuk olurken mücadeleyi Hasan Basri Ünal, Sinan Yıldırım, Ali Şentürk, Yunus Emre Çabuker, Emre Pehlivan ve Cüneyt Balçık’ın golleriyle 6-0 kazandı. Yeni Çanspor ile Arifiye Kalaycıspor 2-2 berabere kalırken Çanakkale ekibinin golleri Hüseyin Erden ve Yaser Yüce, Sakarya ekibinin golleri Mustafa Aydoğan Aydoğdu(K.K.) ile Emre Kürküt’ten geldi.
Yalova Yesilovaspor Altinova Belediyespor Mac Spor Futbol (2)Bu hafta öncesinde küme düşme potasında bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor evinde Bigaspor’u Kemalata Döner’in golüyle 1-0 devirerek ateş hattından kurtuldu. Karasuspor ile Doğugücü Futbol Kulübü Ömer Taşkın ve Asım Aksungur’un karşılıklı golleriyle 1-1 berabere kaldı. Balıkesir’de oynanan Burhaniye Belediyespor-Hendekspor maçında futbolseverler gole doydu. Ev sahibi ekip maçı Alihan Şentürk ve Kadir Kaya(2)’nın golleriyle 3-2 kazandı. Sakarya temsilcisi sayılarını Oğuzhan Yılmaz ve Ümit Koz’la buldu.
Bölgesel Amatör Lig 3. Grupta 22. Hafta karşılaşmaları yerel seçimler nedeniyle 7 Nisan Pazar günü oynanacak.

Taşköprü’de Kültürspor Güldü Taşköprü’de Kültürspor Güldü

Yalova Yesilovaspor Altinova Belediyespor Mac Spor Futbol (1)

Editör: Arda Yavuz