Üniversitenin Dev Adamları Eskişehir’den Galibiyetle Döndü Üniversitenin Dev Adamları Eskişehir’den Galibiyetle Döndü

Zonguldakspor Basket 67 topladığı 58 puanla normal sezon şampiyonu olarak adını Kadınlar Basketbol Süper Ligi(KBSL)’ne yazdırırken, Çerkezköy Belediyesi, Toursim X Boğaziçi Basketbol ve Çankırıspor Yükseliş takımları küme düşerek Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’ne geriledi. 2 ve 9. Sırada yer alan YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol, Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, Danilo’s Pizza Bursa Antspor, 01 Adana Basketbol, Botaş Gelişim, Lidya Gardan City Turgutlu Belediyespor, HDI Sigorta Yalova VİP ve Emlak Konut Gelişim adını Play-Off’a yazdırdı. 
Yalova Turkiye Kadin Basketbol Lig Normal Sezon Bitti (1)30. hafta maçları kapsamında ÇBK Gelişim deplasmanına çıkan Botaş Gelişim maçı 87-59 kazanmayı başardı. 
Play-Off’u haftalar öncesinde garantileyen Lidya Gardan City Turgutlu Belediyespor ile  Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor arasındaki maçı konuk ekip 73-68 kazandı. Aslan Yol Burhaniye Belediyespor deplasmanına çıkan HDI Sigorta Yalova VİP evine 88-82’lik galibiyetle döndü. 01 Adana Basketbol’un konuğu olan YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol hata yapmayarak parkeden 7160 üstün ayrıldı.
Yalova Turkiye Kadin Basketbol Lig Normal Sezon Bitti (3)Emlak Konut Gelişim sahasında Fenerbahçe Alagöz Holding Gelişim engelini 67-62’lik skorla aştı. Zonguldakspor Basket 67 ve Danilo’s Pizza Bursa Antspor rakiplerinin ligden çekilmesiyle haftayı 20-0’lık hükmen galibiyetle tamamladı. Urla Belediyesi ile Çerkezköy Belediyesi arasındaki mücadele ise konuk takımın gelmemesi sonucu oynanmadı. Bu karşılaşma ile ilgili kararı Türkiye Basketbol Federasyonu verecek.

Editör: Arda Yavuz