Bakan Yerlikaya: “Terör Örgütüne Yönelik Operasyonda 23 Şüpheli Yakalandı” Bakan Yerlikaya: “Terör Örgütüne Yönelik Operasyonda 23 Şüpheli Yakalandı”

Yalova İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri sürdürülen çalışmalar neticesinde; Afganistan uyruklu bir şahsın İstanbul ilinden temin ettiği uyuşturucu maddeyi Yalova iline getirerek piyasaya süreceği bilgisine ulaştı. Alınan bilginin değerlendirilmesi üzerine, 26 Mart 2024 tarihinde Afganistan uyruklu A.T. isimli şahsın Çiftlikköy ilçesi Taşköprü beldesinde işçi olarak çalıştığı çiftlik evi ve eklentilerinde yapılan arama sonucunda; (138) gram reçine esrar, (1) adet hassas terazi ele geçirildi. Yakalanarak gözaltına alınan Afganistan uyruklu A.T. isimli şahıs, hakkında yapılan yasal işlemlerin ardından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.

Yalova İl Jandarma Komutanlığı, Yalova Valiliği koordinesinde, Yalova İl Jandarma Komutanlığınca, emniyet ve asayiş ile kamu düzeninin sağlanması maksadıyla,  uyuşturucu madde ile mücadele öncelikli olmak üzere her türlü suç ve suçlularla mücadeleye kararlılıkla devam devam edileceğini açıkladı.

Editör: Arda Yavuz