Uğur Mumcu Kültür Merkezi önünde gerçekleştirilen kandil simidi ikramına Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Murat Tiryaki ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Tiryaki ve meclis üyeleri, hemşehrilerin Miraç Kandili’ni kutlayarak kandil simidi ikramında bulundu.
Yalova Belediyesi ekipleri tarafından hazırlanan kandil simitleri, Uğur Mumcu Kültür Merkezi önünde vatandaşlara ikram edilirken, kandil geleneğinin yaşatılması ve bu anlamlı gecenin manevi atmosferinin kent genelinde paylaşılması hedeflendi.
Kandil simidi ikramı, yatsı namazının ardından Merkez Camii, Çınarlı Camii ve Merakuyu Camii de sürdürüldü. Namazın ardından camiden çıkan vatandaşlara kandil simidi ikram edilirken, vatandaşların kandili tebrik edildi.
Miraç Kandili vesilesiyle gerçekleştirilen programlarda vatandaşlarla bir araya gelen Yalova Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Tiryaki ve belediye meclis üyeleri, tüm Yalovalıların kandilini kutlayarak sağlık, huzur ve bereket temennisinde bulundu.




