Yalovaspor Dördüncülüğü Garanti Altına Aldı Yalovaspor Dördüncülüğü Garanti Altına Aldı

8. haftanın açılış maçı Negmar Tavşanlı Belediyespor ile Çınarcık Belediyespor arasında oynandı. Tavşanlı Sahası’nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 5 - 4 kazandı. Negmar Tavşanlı Belediyespor puanını 21’e yükselterek ikinci sıraya tırmandı. Çınarcık Belediyespor ise 1 puanla 12. Sırada yer alarak düşme potasında kalmayı sürdürdü.
Taşköprü Gökhan Güney Sahası’nda oynanan Taşköprüspor ile Sugören Gençlerbirliği mücadelesi bu hafta kozlarını paylaşan bir diğer takımlar oldu. Taşköprüspor 1-3’lük skorla evinde yenildi. 3 puanla evine dönen Sugören Gençlerbirliği 15 puanla takımını 4. sıraya taşırken, Taşköprüspor topladığı 7 puanla 11. sırada yerini aldı.
8. haftanın diğer maçlarında Safranspor ile Hersekspor kozlarını paylaştı. Safran Sahası’nda oynanan karşılaşmanın galibi 1-2’lik skorla Hersekspor oldu. Safranspor puanını 8’e yükselterek 6.sırada, Hersekspor ise 8 puanla 9. Sırada haftayı tamamladı.
Yalova Atatürk Stadı’nda Yalovaspor ile Yalova Esenköyspor karşı karşıya geldi. 4-1’lik skorla rakibini yenen Yalovaspor, 24 puanla liderliğini koruyor. Yalova Esenköyspor ise topladığı 8 puanla 7. sıraya yükseldi.
Haftanın bir diğer takımları ise Yalova Yenimahallespor ve Çiftlikköy Belediyespor oldu. Kozlarını Termal İlçe Stadı’nda paylaşan iki takım, 1-5’lik skorla evine eli boş dönen Yalova Yenimahallespor olurken, Çiftlikköy Belediyespor ise 5 kez topu ağlarla buluşturdu. 15 puanla Çiftlikköy Belediyespor 3. sırada yer alırken, Yalova Yenimahallespor ise 7 puanla 10. sırada haftayı noktaladı.
2023 yılının son karşılaşması ise Kurtköyspor ve Teşvikiye Belediyespor arasında oynandı. Yalova Amatör 1 Nolu Sahası’nda çekişmeli geçen maçta toplam 5 gol kaydedildi. 2- 3’lük skorla Teşvikiye Belediyespor galibiyet sevinci yaşarken, eli boş dönen Kurtköyspor, 8 puanla 8. sırada haftayı noktaladı. Teşvikiye Belediyespor 8’inci haftayı 14 puanla 5.sırada tamamladı.

yalova-super-amator-cinarcik-esenkoy-tavsanli-hersek-kume-tesvikiye-ciftlikkoy(4)yalova-super-amator-cinarcik-esenkoy-tavsanli-hersek-kume-tesvikiye-ciftlikkoy(2)yalova-super-amator-cinarcik-esenkoy-tavsanli-hersek-kume-tesvikiye-ciftlikkoy(3)

Editör: Arda Yavuz