Yalova İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) “Birlikte Güçlüyüz” Projesi kapsamında, 30 Ekim 2026 tarihinde öğrencilerin katılımıyla doğa yürüyüşü ve sosyal etkinlik gerçekleştirildi.

Yeşil-Mavi Yol güzergâhında düzenlenen etkinlikte öğrenciler, doğayla iç içe vakit geçirme ve sosyal etkileşim kurma fırsatı buldu.

Yalova İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından yapılan paylaşımda, etkinliğin güvenli ve koordineli şekilde yürütülmesi amacıyla kurumlar arası koordinasyon ve organizasyon desteği sağlandığı belirtildi.

ÇOGEP kapsamında gerçekleştirilen etkinliğin, öğrencilerin sosyal gelişimlerine katkı sunması ve birlikte hareket etme bilincini güçlendirmesi hedeflendi.

Yalova’da Uyuşturucu Ticaretine Darbe
Yalova’da Uyuşturucu Ticaretine Darbe
İçeriği Görüntüle

Yalova’da Öğrenciler İçin Doğa Yürüyüşü Düzenlendi (3)

Muhabir: Safiyye Efe