Orhan ve Mustafa Serkan’ın Son Durağı Yeşil Yalova FK Orhan ve Mustafa Serkan’ın Son Durağı Yeşil Yalova FK

Yalova Süper Amatör Kümenin lideri Yalovaspor 9. Haftada kilidi erken açtığı mücadeleyi 5-1 kazandı. Amatör Saha-1’de Çiftlikköy Belediyespor’a konuk olan Yeşil Kırmızılı ekibimiz rakibini farklı yenerek 3 puanın sahibi oldu. Faruk Yiğit’in çalıştırdığı Yalovaspor, puanını 27’ye yükselterek en yakın rakibi Tavşanlı ile puan farkını 5’e yükseltti.  Adım adım şampiyonluğa koşan Yeşil Kırmızılıların golleri Mertcan Dursun, Ferit Erişçi(3) ve Mazlum Başaran’dan geldi. 15 puanda kalan Çiftlikköy’ün tek sayısına Emre Demirok imza attı.
Amatör Saha-1’de oynanan karşılaşmada Oğuz Kaan Akçan, Gökhan Çağşırlıoğlu ve Sezer Arıcı hakem triyosu görev yaptı. Müsabaka adeta golle başladı. 4. Dakikada Yalovaspor’un çileği Mertcan Dursun sahneye çıkarak takımını 1-0 öne geçirdi.
Bu golle şahlanan Faruk Yiğit’in öğrencileri 27. Dakikadaki atağında Erdem Koçal’ın düşürülmesiyle penaltı kazandı. Topun başına geçen günün yıldızı Ferit Erişçi farkı 2’ye çıkarttı. 34’te soldan Cenkay’ın bindirmesi ve arka direğe topu çıkarması sonrasında kaptan Ferit kendisinin iki takımının üçüncü golüne imza attı.
Dakikalar 45+11’i gösterdiğinde ise Mertcan Dursun çalımlarla soldan Çiftlikköy ceza sahası içine girip topu arka direğe çıkarttı. Ferit Erişçi topa son dokunan isim oldu ve ilk yarı skorunu 4-0 olarak belirledi. 
İkinci yarıya da etkili başlayan Yalovaspor 54. Dakikada günün bir diğer yıldızı Cenkay’ın pasında bu kez Mazlum Başaran rakip fileleri havalandırarak farkı 5’e çıkarttı. Müsabakanın 75.dakikasında Çiftlikköy penaltı kazandı. Emre Demirok, meşin yuvarlağı filelere gönderip maçın skorunu 5-1 olarak belirledi.
yalova-super-amator-kume-ciftlikkoy-galibiyet-futbol (3)yalova-super-amator-kume-ciftlikkoy-galibiyet-futbol (4)yalova-super-amator-kume-ciftlikkoy-galibiyet-futbol (2)yalova-super-amator-kume-ciftlikkoy-galibiyet-futbol (1)

Editör: Arda Yavuz