İlk haftayı bay geçen Yeşil Kırmızılı ekibimiz 19 Ekim Pazar günü Tepecikspor’a konuk olacak.
Tavşanlı Ada Stadındaki karşılaşma saatler 14:00’ı gösterdiğinde start alacak. Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) bu maça Eskişehir’den Tolga Bakan, Merve Turan ve Bilecik’ten Mücahit Duman hakem üçlüsünü görevlendirdi.
Algun Erdem yönetiminde genç bir kadroya sahip olan Yalovaspor tüm hazırlıklarını tamamlarken puan ve puanlara odaklandı. Tavşanlı Tepecikspor ise sezona Ankara’da Kahraman Kazan Belediyespor maçıyla start verirken rakibiyle 1-1 berabere kalmıştı.
“Alkaş’tan jest”
Kütahya’daki kritik maç öncesinde ise iş insanı İbrahim Alkaş’tan jest geldi. Pazar günü Tepecikspor’la karşılaşacak Yeşil Kırmızılı ekibimiz Crowne Plaza’da moral yemeği yedi. Organizasyon sonrasında BAL’daki temsilcimiz,” Kulübümüze desteklerinden dolayı İbrahim Alkaş’a ve Alkaş Yapı ailesine teşekkür ederiz” paylaşımı yaptı.