Başkan Ilgaz’dan, Sezon Analizi Başkan Ilgaz’dan, Sezon Analizi

Bölgesel Amatör Lig 3. Grupta şampiyonluk savaşı veren Yeşilovaspor’da devre arasıyla birlikte şok bir ayrılık yaşandı. Sefa Demir’in yeniden Sportif Direktörlük görevine dönmesiyle birlikte İsmail Aksu’yla anlaşan Yeşil Beyazlılar ekibimizde Ebubekir Yardım ile yollar karşılıklı olarak ayrıldı. Birçok takımın transfer listesinde bulunan başarılı oyuncunun yeni takımı önümüzdeki günlerde belli olacak.

İlk yarının son haftasında lider Nilüfer Belediyesi Futbol Kulübü’nü ağırlayan Yeşilovaspor 10 kişi tamamladığı maçı 3-1 kaybetmişti.

Bu karşılaşma birlikte Sportif Direktör Sefa Demir’in üç maçlık teknik direktörlük serüveni sona ererken Yalova ekibi takımı Belediye Bolvadin Termalspor’la yollarını ayıran İsmail Aksu’ya emanet etti.

Bu gelişmenin ardından temsilcimizde şok bir ayrılık geldi. İlk yarı maratonunun en etkili ismi olan Ebubekir Yardım’la Yeşil Beyazlı ekibimizin yolları ayrıldı. Yeşilovaspor’un oynadığı 13 maçın 12’sinde ilk 11’de olan başarılı hücum oyuncusu 3 kez rakip fileleri havalandırdı. Bölgesel Amatör Ligde 128 maça çıkan Ebubekir Yardım tam 50 gole imza attı.

Yeşilovaspor ayrılık sonrasında sosyal medya hesabından,” Kulübümüze katkılarından dolayı teşekkürler Ebubekir Yardım. Yeni maceralarında başarılar 44” paylaşımı yaptı.

yalova-yesilova-bolgesel-amator-kume-futbol-santrafor-ayrilik-karar (3)yalova-yesilova-bolgesel-amator-kume-futbol-santrafor-ayrilik-karar (2)

Editör: Arda Yavuz