Mehmet Akif ve Özel Güçlü Okulları Bileti Kaptı! Mehmet Akif ve Özel Güçlü Okulları Bileti Kaptı!

Ev sahibi ekibin tek sayısı Burak Küçük’ten gelirken, orta sahanın dinamosu Yusuf Argün ve İdris Yücebağ gördükleri kırmızı kartlarla cezalı duruma düştü. Son 6 maçından 16 puan çıkartan konuk ekibin golüne Arda Yılmaz imzasını attı.
Karşılaşmada Mehmet Yıldız düdük çalarken, yardımcılıklarını Musa Efe Erşahin ve Fatih Çetin üstlendi. Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda oynanan mücadelenin ilk bölümleri dengeli geçti. 
Yalova Altinova Puan Beraberlik Mac Takim (2)Taraftar desteğini arkasına alan Tokmakspor 21. Dakikada Burak Küçük’ün golüyle 1-0 üstünlüğü yakaladı. Bu gol aynı zaman da ilk 45 dakikanın da skorunu belirledi.
İkinci yarı bir hayli gergin başladı. Karşılaşmanın 69. Dakikasında ev sahibi ekipte Yusuf Argün gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Rakibinin eksilmesini fırsat bilen Paşakent77 Şahinspor 73. Dakikada Arda Yılmaz’la eşitlik golünü bulmayı başardı. 1-1’e gelen mücadelenin 80. Dakikasında 1973 Tokmakspor’da İdris Yücedağ kırmızı kart gördü. Kalan bölümde her iki takımdan da gol sesi çıkmayınca karşılıklı gollerle sonuçlandı.

Editör: Arda Yavuz