31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Yalova ilinde yaşayan vatandaşlar oylarını kullanmaya devam ediyor. Vatandaşlar ile birlikte siyasi partilerin adayları da oy kullanma işlemini gerçekleştiriyor.

Çiftlikköy’deki var olan yarış Yalova gündeminden hiç düşmemişti. Zafere uzanacak ismin gece Yarısına doğru belli olması beklenirken, 2 önemli rakip AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Dr. Recep Hacı ve Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele eşleriyle birlikte, Çiftlikköy’de kayıtlı oldukları okullardaki sandıklara giderek oylarını kullandılar.

Oy kullanma anlarını resmi sosyal medya hesabından paylaşan Dr. Hacı, “Demokrasimizin temel taşı olan oy kullanma görevimizi eşim ile birlikte Gazi Abdurrahman İlkokulunda yerine getirdik. Herkesi sandığa davet ediyorum, hep birlikte geleceğimizi şekillendirelim” ifadelerini kullanırken, kendi sosyal medya hesabından açıklama yapan Yele, “Oyumu eşim Yeşim Yele ile birlikte kullandık. Çiftlikköylü tüm hemşehrilerimi demokratik haklarını kullanmaya davet ediyorum. Çiftlikköy başaracak!” dedi.

AK Parti Yalova Değerlendirme Toplantısı’nda! AK Parti Yalova Değerlendirme Toplantısı’nda!

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Editör: Arda Yavuz